Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultu-draudze.lelb.lv/?ct=koncerti&fu=read&id=472

IEDZIEDI ZIEMASSVĒTKUS - svētdienā, 17. XII plkst. 17.00

Edīte Alpe
2017.11.18 18:09

Par skaistu notikumu jau otro gadu solās kļūt Ziemassvētku sadziedāšanās svētki Dubultu ev. lut. baznīcā 17. decembrī plkst. 17.00


IEDZIEDI ZIEMASSVĒTKUS ir Jūrmalas Pilsētas domes iedzīvotāju iniciatīvas atbalstīts projekts. Tajā iesaistīti Jūrmalas pilsētas kori un draudzes orķestris, kuru sastāvā pamatā ir Jūrmalas iedzīvotāji. Koncerta formāts ir sadziedāšanās kopā ar publiku - tajā līdzdalīgs var kļūt ikviens pasākuma apmekētājs, kam tuva dziedāšana. Kopā izdziedāsim skaistākās Ziemassvētku melodijas, kas radītas, lai vēstītu pasaulei par Ziemassvētku brīnumu - Kristus bērna dzimšanu!
Šajos svētkos piedalīsies izcilā operas soliste Inga Šļubovska – Kancēviča, Jūrmalas pilsētas kori LIRA (diriģents Haralds Lapiņš), JŪRMALA (diriģente Zane Saulīte), SPĀRNOS (diriģentes Daina Frīdenberga un Signe Pranča), VAIVARI (diriģente Ināra Freimane), BURINIEKS (diriģents Jānis Sējāns), Slokas ev. lut. draudzes koris, diriģente Māra Gulbe, Dubultu ev. lut. draudzes pūtēju orķestris, diriģente Māra Jermolova un ērģelniece Edīte Alpe.
Kopdziesmu dziedāšana virknēsies ar solistes un koru priekšnesumiem, radot muzikāli daudzveidīgu un krāšņu koncerta programmu.  
Ikviens ir aicināts iesaistīties Ziemassvētku Brīnuma radīšanā ar kopīgu dziedāšanu un muzicēšanu – NĀC UN DZIEDI SKAISTĀKĀS ZIEMASSVĒTKU DZIESMAS KOPĀ AR MUMS!
Ieeja par ziedojumiem.


Projekta vadītāja - Edīte Alpe.